Friday, May 31, 2013

Pregătiri pentru SkirtBike

Dragele mele, sunteți pasionate de „biciclit” în fuste și pe tocuri? Vă place să fiți frumoase și aranjate și atunci când vă deplasați cu cel mai mândru mijloc de transport inventat - bicicleta?
Atunci nu trebuie să ratați evenimentul de duminica aceasta, SkirtBike 2013 :)
Așadar, pe 2 iunie la ora 11 ne întâlnim în Piața Huet a Sibiului să ne înscriem la cel mai cochet eveniment (organizat în cadrul festivalului Huet Urban). 
La 12 pornim într-o minunată plimbare alături de alte (sper eu, multe) doamne și domnișoare stilate, cu fuste și rochii care mai de care mai frumoase.
Vom cuceri Sibiul cu finețea noastră. Must-have-ul zilei va fi fusta sau rochia; nu trebuie să lipsească florile - cu cât mai multe cu atât mai bine - baloanele colorate și bineînțeles, voia bună și zâmbetul pe buze. 
Pălării și tocuri, flori în păr, coliere și brățări, căței și poșetuțe, alegeți-vă accesoriul care vi se potrivește și puteți câștiga titlul de cea mai cochetă biciclistă. 
Și pentru că de la un eveniment așa feminin nu trebuie să lipsească micile bucurii, organizatorii ne-au pregătit o pauză de dulce, un concert incendiar și multe alte premii drăguțe. 

Programul SkirtBike Sibiu va fi următorul (sursa: ciclism.ro):
  •   Între orele 11:00 – 12:00 – Să facem cunoștință! – Întâlnire Piața Huet cu participantele SkirtBike Sibiu, înscriere tombolă, preluare kit de participare.
  • Ora 12:00 – deschidere SkirtBike Sibiu + premiere concurs Diana Ribana – Cum te pregătești de SkirtBike Sibiu?
  • Ora 12:15 – Start plimbare pe traseul SkirtBike Sibiu (Piața Huet, Piața Mică, Piața Mare, Str. Gheorghe Lazăr, B-dul C. Coposu, Piața Unirii (sensul giratoriu), B-dul V. Milea, Calea Dumbrăvii, Str. Lomonosov, Str. Școala de Înot, Parcul Sub Arini (pista de biciclete), Str. Avrig, Parcul Sub Arini (până la Olimpia), Str. Victoriei, Piața Unirii (sensul giratoriu), Str. Nicolae Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică, Piața Huet)
  •  Ora 13:15 – Sosire Piața Huet
  • Ora 13:20 – Vă servim cu ceva dulce de la Redal Cafe!
  • Ora 13:30 – Tombolă pentru participantele SkirtBike și premierea celor mai cochete bicicliste
  • Ora 21:00 – After Party în Huet Urban cu trupa Domino! 

Trebuie să menționez că SkirtBike 2013 se va desfășura, în același timp, în alte 11 orașe din țară, inclusiv în Arad :)
Pentru mine este cel mai stylish și sănătos eveniment. Mă bucur că am ocazia să particip și anul acesta cu „my lovely bike” la o porție de distracție și stil :) Mai ales că blogul meu este mare fan biciclit cu stil :)
Mai jos v-am pregătit mai multe idei pentru a avea cea mai frumosă și cochetă bicicletă :)

Ne vedem duminică în Piața Huet! La 11! :)

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook SkirtBike Sibiu.


 


 


Vara trecută la SkirtBike

No comments:

Post a Comment