Monday, July 22, 2013

Shades of grey

Cu drag și nostalgie îmi port draga ie. O am de când eram de-o șchioapă; e moștenire, după cum îmi tot povestea bunica. Mă bucur să găsesc așa comori în familie, amintiri de care își aduc aminte cu drag bunicii. Cu siguranță ia este piesa de rezistență a anului 2013 și sunt sigură că se va purta de acum încolo tot mai des și în ținute care mai de care mai sofisticate. Sunt mândră să fiu posesoarea unor ii autentice și pline de culoare.
Și pentru că îmbinarea mai multor elemente cu totul diferite este o mare pasiune de-a mea, m-am decis să încerc o combinație năstrușnică. Am fost foarte încântată de rezultat :) Șalvarii argintii și ia cu broderie celestă mi-au dat un aer lejer, m-am simțit foarte comodă și plină de viață. Întotdeauna când ești mulțumit cu tine, când porți ceea ce-ți place și te reprezintă, radiezi. Asta am făcut și eu :)
Mi-am luat și pălăria albastră la plimbare și am pornit la colindat orașul prin soare și printre mii de fețe zâmbitoare. Sandalele romane cu toc și accesoriile cu biciclete mi-au întregit ținuta.
Sunt nerăbdătoare să vă mai arăt combinații ușoare și poznașe.

O zi frumoasă vă doresc!

 


Pants: Orsay, Blouse: heritage, Shoes: S.Oliver

No comments:

Post a Comment