Friday, October 18, 2013

Inspiration: Leather Autumn

Here are some of my favourite inspirational photos for this autumn/winter season. I admit it, I am a leather fan :)
A leather jacket is always a good choice whether you dress casual or formal. 
Also, a pair of leather pants is a must this season, they are cosy and keep you warm.
Talking about shoes, leather boots are definitely a good investment; it is important to have warm feet when the temperatures are decreasing.
Keep in mind, too much is too much; do not wear a head to toe leather outfit, you will look just like cat woman, and life is not about superheroes :))

Am adăugat o parte din pozele care mă inspiră cel mai mult în acest sezon toamnă/iarnă. Trebuie să recunosc că sunt un adevărat fan al hainelor de piele.
O geacă de piele este întotdeauna o alegere inspirată; chiar dacă adopți un stil formal sau informal, o jachetă de piele de scoate imediat din anonimat. Eu o prefer pe cea cu aer de biker.
De asemenea, o pereche de pantaloni din piele sunt excelenți pentru perioada asta; pe lângă faptul că te simți foarte bine în ei, îți țin și de cald. 
Vorbind de pantofi, ghetele din piele sunt investiția cea mai „cu cap”; este foarte important să ai picioarele „asigurate” atunci când temperaturile scad brusc.
Ține minte, prea mult e chiar prea mult; nu purta nicioadată o ținută din piele din cap până-n picioare, vei arăta exact ca „femeia pisică”, iar viața nu este despre supereroi :))

 


 

 
Photos: theyallhateus, stylescrapbook, vanillajungle, elleferguson, leblogdebetty

No comments:

Post a Comment