Friday, November 15, 2013

Dr. Martens și bocancii lui nemuritori

Am o pasiune pentru acești bocanci. De ce? Pentru că sunt ageless și îi pot purta la aproape orice ținută. Mi-i imaginez până și cu rochia de banchet, cu tul și pietre; e un stil nonconformist, iar mie îmi aduce aminte de Avril Lavigne și de nenumăratele sesiuni foto de la începutul carierei.

Poartă-i cu o pereche de pantaloni scurți (noul model purtat deseori de bloggerițe: skort-ul) și cu o geacă moto la care să adaugi o pălărie din fetru și o geantă poștaș, ziua ta va fi altfel; pe lângă comoditate și degajament, vei simți cum atragi multe priviri.

Nu ezita să-i porți la o rochie maxi pe care să o înnozi jos, adaugă o geacă de piele scurtă cu fermoare și o geantă mică; alege un beanie într-o culoare care să se potrivească întregului outfit și nu uita de aparatul de fotografiat pentru a-ți face poze în această ținută care cu siguranță va întoarce multe capete și le va face și pe alte fashinoste să-ți adopte stilul  :)

Pentru că sezonul acesta este vorba în mai toate abordările de modă despre tartan, poartă bocancii cu un palton în carouri și cu o pereche de blugi skinny negri. Adaugă un beanie sau o pălărie și ești gata de o plimbare cu prietenii.

Black is such a happy colour - cât îmi mai place expresia aceasta și câte idei îmi vin în minte atunci când o văd. Ia-ți bocancii Dr. Martens și asortează-i unei ținute negre din cap până-n picioare; îmbracă un tricou negru simplu, o pereche de pantaloni de piele skinny și o jachetă varsity (college/baseball). Și pentru că temperaturile de afară cer multe straturi de haine, adaugă peste un palton sau o geacă mai lungă tot pe negru și alege o geantă de mărime mică în genul celor de la Chanel, Philip Lim sau Proenza Schouler.

Te întrebi cum aș arata într-o zi obișnuită dacă aș avea acești bocanci în garderobă?
Simplu :) Iau o pereche de blugi skinny, un pulover și o geacă biker, îmi pun o eșarfă și o căciulă și nu uit de geanta mea preferată. Pentru că îmi place foarte mult stilul grunge, dar înainte de asta pentru că il găsesc foarte folositor pentru spatele meu, îmi leg în talie o cămașă în carouri și pornesc către facultate.

Acesta este stilul meu, comod și ușor de abordat; te poți juca cum vrei pentru a crea ținute grunge, casual și în același timp feminine. Lasă-ți inspirația să te conducă spre alegeri memorabile :)

Bocancii îi găsești aici. No comments:

Post a Comment